LVI-suunnittelu- ja valvontapalvelut Kouvolasta

Insinööritoimisto Metalvi Oy tarjoaa LVI-suunnittelu- ja LVI-valvontapalveluja Kouvolan alueella. Lisäksi saat meiltä mm. energiatodistukset.

LVI-suunnittelupalvelu kattaa koko talotekniikan suunnittelun. Käyttövesi- ja viemäröintijärjestelmät, lämmitysjärjestelmät, jäähdytysjärjestelmän energiatehokkaan ilmastointijärjestelmän suunnitteluun. 

LVI-valvontapalvelu sisältää LVI-projektisi asiantuntevan ja luotettavan valvonnan.

Energiatodistukset

Energiatodistuksen laatijalla tulee olla todettu pätevyys. Olen suorittanut energiatodistuksen laatijan ylemmän tason pätevyyden. Pätevyydet voi tarkistaa helposti ARA:n rekisteristä http://www.ara.fi/fi-fi/Ajankohtaista/Energiatodistus

Kiinnostuitko palveluistamme?

Voit tiedustella palveluistamme myös lähettämällä oheisen lomakkeen yhteystietojesi kera. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Metalvi Oy
Torikatu 2 as. 84
45100 KOUVOLA

Y-tunnus: 0919101-8
Puh: 0500 911 213

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Metalvi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.